Vols accedir a les convocatòries de fons europeus?

La Taula del Tercer Sector presenta la Guia de Fons Europeus del Tercer Sector, un document que recull les principals convocatòries de subvencions i ajuts a les quals poden optar les entitats socials en l’àmbit europeu. La guia és interactiva i es pot fer la cerca de la informació segons col·lectius i àmbits d’intervenció.

La Guia de Fons Europeus del Tercer Sector, elaborada per B·Link, reuneix informació, consells i suggeriments que faciliten la participació de les entitats socials en un projecte europeu i detalla tots els programes rellevants per al tercer sector. Aquest document és provisional perquè es tracta d’una eina dinàmica que s’anirà construint i actualitzant segons es vagin publicant les convocatòries i vagi surtint la informació. De fet, l’objectiu és que el document sempre estigui al dia, sigui perdurable i que els principals continguts s’exportin a un espai web dinàmic.

La guia s’emmarca dins l’objectiu prioritari d’enfortir el tercer sector social sobretot en aquest context en el qual les entitats socials esteu fent grans esforços per donar resposta a les necessitats sorgides, i no només vol ajudar a conèixer les oportunitats dels fons europeus, sinó que també prepara les entitats perquè puguin accedir-hi.

El document s’estructura en els següents apartats principals i un dels aspectes més útils és que es pot fer una cerca segons àmbit d’intervenció i col·lectiu.

1. Visió general dels fons europeus

2. Com elaborar una estratègia de participació en Programes Europeus

3. Programes de la Unió Europea per al Tercer Sector, segons àmbits i col·lectius.

4. Recursos útils

L’acte de presentació online va tenir lloc el dimarts 11 de maig i va comptar amb la presentació de Jordi Escribà, soci i cofundador a Blink i de Florianne Yvon, project manager a Blink, així com la benvinguda de Francina alsina, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Pots mirar el vídeo de la presentació de la guia en aquest enllaç

Consulta la guia

 

 

 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.