Què és l'E?

És l'Espai de les entitats, el vostre espai. L'espai de referència de les entitats a Terrassa, en què la ciutadania us podrà conèixer. L'espai on les entitats podeu ser informades, assessorades i acompanyades en relació amb els recursos i tràmits que necessiteu per a la millora de la vostra gestió, autonomia i relació amb l'Administració i el voluntariat. Alhora, és un espai per conviure, compartir i interrelacionar projectes entre vosaltres i amb la ciutadania, fent una aposta per la millora de la xarxa comunitària.

 

Què hi trobareu?

  • Suport i reconeixement a cadascuna de les entitats de Terrassa
  • Informació, assessorament i acompanyament: en l'àmbit del voluntariat, en la gestió de la vostra organització, la relació amb l'Administració...
  • Formació estable
  • Recursos virtuals i digitals
  • Instal·lacions, material audiovisual i d'infraestructures
  • Treball en xarxa i cooperació

 

A qui ens adrecem?

A les entitats, fundacions, federacions, col·lectius i grups estables que treballen a Terrassa per l'interès general i la millora de la qualitat de vida, i a tota la ciutadania interessada en l'associacionisme i el voluntariat.

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.