Fem créixer la xarxa de voluntariat a la ciutat

El Punt del Voluntariat de Terrassa co-gestionat amb la Taula d’entitats del Voluntariat i creat a finals de 2017 amb la finalitat de fomentar, promocionar, enfortir i reconèixer la tasca voluntària, compta actualment amb prop de 300 persones inscrites.

Durant aquests 2 anys i mig, a més d’atendre a les persones interessades en fer voluntariat i derivar-les cap als diferents projectes de la ciutat, el Punt del Voluntariat també ha dissenyat activitats formatives i actes de reconeixement tant per a les persones voluntàries com per a les entitats, amb la intenció de fer créixer els projectes de voluntariat a la ciutat.

En aquest sentit, el Punt del Voluntariat vol ser un servei proper a les entitats que vulgueu endegar un projecte de voluntariat a la ciutat . Us volem orientar i assessorar per tal de poder complir amb la Llei del Voluntariat i incrementar d’aquesta manera la cohesió i conscienciació social de la nostra ciutat.

Aquest 2020 ja hem assessorat una desena d’entitats per tal d’adequar-se a la Llei del Voluntariat, tant pel que fa al full de compromís de les persones voluntàries, el pla de voluntariat o l’assegurança, entre d’altres. Un dels objectius del Punt és augmentar les entitats de la ciutat, així com els seus àmbits, que fan projectes de voluntariat, fer-los visibles i ajudar a que puguin créixer i desenvolupar-se.

Fem créixer la xarxa de voluntariat a la ciutat!

I vosaltres, sou una associació sense ànim de lucre que vol desenvolupar algun projecte de voluntariat a la ciutat? Voleu desenvolupar la vostra missió o els vostres objectius amb el suport de persones voluntàries? Us ajudem!

 

Contacta’ns a:

puntvoluntariat@terrassa.cat

Més informació a:

terrassa.cat/puntvoluntariat

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.