Novetats de la convocatòria de subvencions de la Diputació de Barcelona

Presentació de la nova orientació de l’àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar Social de la Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona vol impulsar la innovació social, la visió estratègica i el lideratge local a través del treball en xarxa i la cooperació amb tots els actors socials i treballa també en un ajust a la seva convocatòria de subvencions anual.
És per això, que s’ha dotat d’un nou marc conceptual i estratègic per al seu nou mandat que vol compartir amb totes les entitats i associacions que treballen per la cohesió social i convida a participar-hi en una sessió a través del canal de Youtube el proper dijous 11 de març de 18 a 19.30h.
Aquest serà el programa de la sessió:
Presentació del nou marc conceptual i estratègic de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar destinada a entitats sense ànim de lucre.
Programa
  • ​El marc conceptual i estratègic
  • Novetats de la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre 2021
Per assistir a la sessió podeu inscriure mitjançant aquest formulari 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.