L’AVV Pere Parres convida a participar dels seus cursos d’estiu

L’Associació de veïns Pere Parres de Terrassa realitza aquest estiu cursos de formació sobre primers auxilis a la seva seu del C. Monturiol,132.

Es tracta de dues formacions diferents, sobre primers auxilis i sobre suport vital bàsic RCP que tindran lloc els 14 i 15 de juliol i el 19 de juliol en horari de matí i ofereixen places lliures per aquelles persones i entitats  que hi estiguin interessades.

L’objectiu per una banda, és que els participants aprenguin les tècniques més eficients per fer front i donar una resposta inicial i eficient a una emergència mèdica fins que arribi el personal sanitari. Les formacions segueixen les noves directrius en primers auxilis publicades pel Comitè Internacional de Creu Roja (CIRC) i per les Guies 2015 de l’European Ressuscitation Council (ERC). I de l’altra, és posar a l’abast de la ciutadania i entitats interessades un recurs interessant que poder aprofitar.

Més informació:

Curs Primers Auxilis

Curs Suport Vital RCP

 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.