Calendari de convocatòries de finançament anuals 2021 per a entitats

Font: Xarxanet

Com cada inici d’any, Xarxanet publica el Calendari de finançament que aplega les principals convocatòries anuals dirigides a entitats.

És un recurs, adreçat principalment a les entitats sense ànim de lucre, que reuneix en un únic document tant les principals convocatòries de finançament que es repeteixen any rere any, com les sorgides al llarg de l’any 2020. En el següent document es trobaran totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament públic i privat. S’han prioritzat les convocatòries d’ambit geogràfic estatal i català, no obstant també s’han tingut en compte aquelles europees i d’àmbit local especialment rellevants.

Si ho preferiu també podeu imprimir o descarregar el document per tal que no se us escapi cap data!

Atenció! Les diferents convocatòries que trobareu al document s’ordenen segons el mes habitual d’obertura del termini de sol·licitud. Que les convocatòries apareguin en aquest document no garanteix que aquest any 2021 les convocatòries tornin a aparèixer en les mateixes dates, així com tampoc tornin a ser convocades.

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.