Terrassa acull un projecte “d’educació transformadora” obert a les entitats

Els dilluns 26 d’abril i 3 de maig es posarà en marxa a la nostra ciutat el projecte “Impuls de l’educació transformadora al territori”, que s’iniciarà amb unes formacions bàsiques sobre educació per a la justícia global. Aquestes sessions volen ser una eina útil per ajudar als diferents agents del territori a reflexionar sobre la necessitat de transitar cap a pràctiques educatives més transformadores. Les jornades estan dirigides a les entitats de la ciutat i podeu trobar el programa i informació de les dues sessions en aquests enllaços:

Sessió 1: 26 d’abril

Sessió 2: 3 de maig 

Aquest projecte va iniciar-se l’any 2019 a diferents municipis catalans i té com a objectiu donar una visió més global i àmplia de les accions de les entitats. La intenció és fer-les visibles i que les entitats us en adoneu del potencial educatiu i transformador de les vostres propostes.

L’organització del projecte va a càrrec de Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global, que treballa activament per aconseguir la justícia global i l’eradicació de les desigualtats a tot arreu, a d’altres llocs del món i a casa nostra, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.

Les sessions es realitzaran de 18 a 20 hores en format telemàtic.

Les inscripcions poden realitzar-se mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça solidaritat@terrassa.cat

En el següent vídeo es poden veure les experiències realitzades en altres municipis: https://youtu.be/AVhnFh1_aqI

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.