Obrim l’Espai de les entitats!

Com a regidora de Qualitat Democràtica em fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres la notícia de l’obertura de l’Espai de les entitats, un dels compromisos que ens vam marcar al Programa de Govern per donar suport i reconeixement al teixit associatiu i, alhora, fer xarxa.

Volem que aquest sigui els vostre espai de referència, on pugueu acostar-vos sempre que ho necessiteu per ser informades, assessorades i acompanyades en relació als recursos i tràmits que us calguin per a la vostra gestió, autonomia i relació amb l’administració i el voluntariat. Alhora, volem que sigui un espai on conviure, compartir i interrelacionar projectes entre vosaltres i amb la ciutadania, fent una aposta per la millora de la xarxa comunitària.

Avui posem la primera pedra de l’Espai de les entitats, amb l’espai virtual, i tan bon punt sigui possible fer-ho garantint la seguretat de totes obrirem la seu física. I és que som conscients que la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19 està sent especialment dura per a les entitats i col•lectius que no podeu continuar amb els vostres projectes i activitats habituals. Per aquest motiu, durant aquests mesos no hem parat de treballat la part digital del projecte creant el web espaientitats.terrassa.cat amb la voluntat que sigui un projecte interactiu que s’adapti a les vostres necessitats.

Us convido a passejar pel web i consultar la informació i els recursos que hem treballat conjuntament amb els serveis municipals i on hem anat incorporant les aportacions que ens heu fet. Perquè volem fer créixer el projecte amb vosaltres: no es podria entendre L’Espai de les entitats sense la vostra participació. En definitiva, volem que L’Espai esdevingui un espai útil i d’acompanyament per a vosaltres, un veritable espai de referència per a totes les entitats que doneu vida a la ciutat.

Espero que aviat puguem reprendre l’activitat amb normalitat i ens retrobem a la seu física de l’Espai de les entitats, al Casal del Vapor Gran.

Ona Martínez Viñas
Ajuntament de Terrassa
Regidora de Qualitat democràtica

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.