Mural en agraïment a la tasca del voluntariat

La regidora del Servei de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, conjuntament amb representants de la Taula d’Entitats de Voluntariat i l’artista local Anna Taratiel, van visitar el dissabte dia 5 de desembre, un mural en agraïment a la tasca del voluntariat, en un any especialment dur a causa de la Covid-19.

L’obra està situada sota el pont del Cementiri Vell al Parc de Vallparadís i és obra d’Anna Taratiel.

El projecte ha comptat amb la implicació directa de la Taula d’Entitats de Voluntariat, que va debatre i validar la iniciativa i que posteriorment va contribuir a la creació de l’obra, a través d’un procés participatiu. A partir de la proposta per crear un mural basat en paraules, les entitats van elaborar un llistat de 22 valors que l’autora ha reflectit al mural.

La visita va coincidir amb el Dia Internacional del Voluntariat, tal com indica la placa que s’ha col•locat davant el mural i que recull també un fragment del “Poema als Voluntaris” d’en Miquel Martí i Pol.

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.