Les entitats de lleure fan una crida al voluntariat jove aquest estiu

Comença l’estiu i els casals d’enguany a Terrassa ja estan preparats. A la ciutat n’hi haurà 32 casals, repartits pels set dirstrictes de la ciutat i amb una oferta d’unes 24oo places. L’organitzen 15 entitats de lleure i AFAs amb les emocions com a tema central. Per això, la temporada porta el títol genèric d'”Emociona’t”

Els casals començaran entre el 28 de juny i el 30 d’agost, i acabaran entre el 16 de juliol i el 10 de setembre. La seva durada serà variable, entre les dues i les cinc setmanes. Tots començaran a les nou del matí i fins al migdia, però també n’hi ha que oferiran torn de tarda. 29 dels 32 casals, a més, ofereixen servei de menjador.

L’oferta està destinada a nens i joves entre els tres i els 17 anys, tot i que en alguns casos només s’ofereix a alumnes de fins a sisè de primària. En el cas dels quatre casals per a persones amb diversitat funcional, s’ofereix cobertura entre els tres i els 21 anys.

En aquests últims, que tindran unes 300 places, hi treballaran monitors especialistes. A banda, per garantir l’accés als casals d’estiu, l’Ajuntament ha atorgat un sistema d’ajuts econòmics amb una convocatòria que ja es va tramitar al mes d’abril, les famílies poden cobrir la totalitat o una part del cost del servei de menjador.

Podeu trobar més informació sobre els casals en aquest enllaç

Aquests casals però, no es podrien dur a terme sense les persones voluntàries que, com cada any, hi participen. Enguany es necessiten 22 persones voluntàries que puguin donar suport al monitoratge de 7 casals. Entre els requisits hi ha alguns casals que demanen a majors de 16 anys, però la majoria necessiten joves majors de 18 anys i, preferiblement amb experiència en el lleure, tot i que no és indispensable.

Podeu trobar les crides de voluntariat específiques en aquest enllaç

 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.