Notícies

La formació no s’atura!

Inscripcions obertes per a la nova programació de cursos i tallers en línia
Aquest primer semestre de 2021, des de l’Espai de les entitats continuem amb l’aposta per la formació en línia adreçada a les entitats

Convocatòria subvencions 2021

Ja està oberta la nova convocatòria de subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social de 2021 a l’Ajuntament de Terrassa.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 14 de gener al 10 de febrer, ambdós inclosos.

Mural en agraïment a la tasca del voluntariat

La regidora del Servei de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, conjuntament amb representants de la Taula d’Entitats de Voluntariat i l’artista local Anna Taratiel, van visitar dissabte dia 5 de desembre, un mural en agraïment a la tasca del voluntariat.

Obrim l’Espai de les entitats!

Avui posem la primera pedra de l’Espai de les entitats, amb l’espai virtual, i tan bon punt sigui possible fer-ho garantint la seguretat de totes obrirem la seu física. Volem que aquest sigui els vostre espai de referència, on pugueu acostar-vos sempre que ho necessiteu.

Com ha afectat la COVID-19 a les entitats?

Per respondre a aquesta pregunta vam elaborar una enquesta en línia que es va enviar a les entitats de Terrassa entre els dies 14 de maig i 6 de juny. Aquí podeu consultar l’informe de resultats de l’enquesta.

Fem créixer la xarxa de voluntariat a la ciutat

El Punt del Voluntariat de Terrassa co-gestionat amb la Taula d’entitats del Voluntariat i creat a finals de 2017 amb la finalitat de fomentar, promocionar, enfortir i reconèixer la tasca voluntària, compta actualment amb prop de 300 persones inscrites.