El Ple de Dones de Terrassa convida a la participació de les entitats

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el primer Ple Extraordinari de Dones el proper 9 de juliol, data en què Quitèria Tarragó Casellas va ser anomenada regidora. En aquesta sessió extraordinària hi participaran les dotze regidores del consistori i les dones representants d’entitats i col·lectius que treballen per la igualtat de gènere a la ciutat. Durant aquest Ple Extraordinari es presentaran una sèrie de propostes d’acords sotmesos a la consideració del Ple municipal perquè esdevinguin el full de ruta de les polítiques de gènere de la ciutat.

Si sou una entitat o col·lectiu no constituït de la ciutat que incorporeu la perspectiva de gènere i esteu donades d’alta al Registre municipal d’entitats i associacions ciutadanes (RMEAC) o bé al Registre municipal de participació ciutadana, podreu formar part del procés participatiu que portarà els temes que es debatran al Ple del 9 de juliol.

Per aquest procés, s’han creat 4 grups de treball on hi participaran les regidores de la corporació i persones representants de les entitats, que treballaran, debatran i consensuaran les propostes que finalment s’elevaran al Ple. La participació consistirà en tres sessions telemàtiques per a cada grup de treball, i cada entitat podrà participar al grup que consideri més adient. Aquests espais d’anàlisi i debat estaran dinamitzats per una persona experta en el tema a tractar.

Calendari dels grups de treball:

•       Detecció i atenció de les violències basades en el gènere (17 i 24 de maig i 1 de juny de 10 a 12h)

•       Prevenció i sensibilització de les violències basades en el gènere (19 i 26 de maig i 2 de juny de 17.30 a 19.30h)

•       Els drets de les dones en el treball productiu (20 i 27 de maig i 3 de juny de 10 a 12h)

•       Els drets de les dones en el treball de les cures (20 i 27 de maig i 3 de juny de 17.30 a 19.30h)

Més informació i inscripcions contactant amb: polgenere@terrassa.cat

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.