Convocatòria subvencions 2021

Ja està oberta la nova convocatòria de subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social de 2021 dins del terme municipal de Terrassa, que té com a objectiu establir la col·laboració i el suport municipal a les entitats i els seus projectes.  
 
El termini de presentació de les sol·licituds d’aquesta convocatòria és del 14 de gener al 10 de febrer, ambdós inclosos

A la Seu Electrònica podeu trobar tota la informació, i podeu descarregar-vos el model de memòria del projecte per tal d’anar preparant-lo. 
La nova convocatòria és similar a la de l’any anterior però, com a cada edició, hem preparat dues sessions informatives, que enguany es faran en línia, i a les quals ja us hi podeu inscriure mitjançant aquest formulari
Les sessions tindran lloc el dimarts 26 de gener de 10 a 12h i el dimecres 27 de gener de 18 a 20h. Us podeu inscriure a la sessió que més us convingui, us enviarem confirmació i l’enllaç per poder connectar-vos.
També teniu a la vostra disposició la guia.
Recordeu, el termini acaba el 10 de febrer! 
 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.