Coneixes la Taula d’entitats de Salut de Terrassa?

Aquest vídeo és el resultat d’un treball conjunt entre les diferents Entitats de Salut i l’Ajuntament, i que arrenca amb la idea comuna de donar visibilitat a la diversitat d’entitats de salut , així com la necessitat de defensar els drets de les persones amb determinades malalties.

Els protagonistes són persones afectades per una malaltia, amb un especial èmfasi  en les anomenades minoritàries o/i els seus familiars que pretenen amb el seu relat, visualitzar l’esforç que es fa per aconseguir el principal objectiu: la salut. Salut que va més enllà de la malaltia, i que implica solidaritat, recerca, complicitat, suport emocional, atenció de qualitat, sensibilització, voluntariat, etc. Aspectes que difícilment poden ser atesos pel sistema sanitari.

La idea inicial de fer un vídeo per donar a conèixer a la ciutadania  l’existència de la diversitat d’entitats de salut a Terrassa, va néixer a la Taula d’Entitats l’any 2020. Durant tot el procés, el grup de treball, va haver d’adaptar el guió i sobretot el format presencial/ online, a la situació sanitària a causa de la pandèmia per la covid-19.

Aquest és l’enllaç al vídeo:

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.