Coneix les experiències d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari a Terrassa

Sota el títol “Teixint la xarxa: present i futur”, se celebren el proper 8 de juny a partir de les 12h les 10es jornades d’Aprenentatge Servei a Terrassa, organitzades per la Taula Local d’Impuls de l’Aprenentatge Servei i el Servei Comunitari a Terrassa. La metodologia Aprenentatge Servei es desenvolupa a la ciutat des de fa més de 15 anys, on entitats i centres educatius treballen de la mà per desenvolupar projectes que generen coneixement, aprenentatge i cohesió en el territori.

Les jornades, que seran en format online, tindran com a protagonistes els diferents projectes i experiències d’Aprenentatge servei i Servei Comunitari que s’han dut a terme durant aquest darrer curs 2020-2021  entre centres educatius i entitats de la ciutat.

La jornada s’iniciarà amb la benvinguda de Teresa Ciurana, tinent d’alcalde de l’àrea de Cicles de la Vida i regidora d’Educació. Seguidament, tindrà lloc la conferència “ApS: educar per a la transformació social” a càrrec de Miquel Àngel Essomba, doctor en Pedagogia i professor de Pedagogia de la UAB.

En l’apartat de conèixer les experiències, en una primera part, es presentaran en format vídeo els projectes de centres de primària i secundària com els de l’Institut Les Aimerigues, IES Torre del Palau, Escola Ramon Pont, IES Can Jofresa, IES Egara o Creixen i d’entitats com la Llar Fundació o el projecte Lecxit.

I en una segona part, es portarà a terme una taula de diàleg amb la participació de famílies, alumnat, docents i entitats que ens faran arribar de primera mà les seves experiències, coneixements adquirits i punts més positius de l’aprenentatge servei i el servei comunitari que han desenvolupat durant aquest curs.

Us animem a totes les entitats i centres educatius a participar-hi, i també fer preguntes i comentaris durant la sessió.

Enllaços

Sessió de les 10es jornades d’Aprenentatge Servei

Coneix més sobre el servei comunitari i l’aprenentatge servei:

XTEC – Aprenentage Servei

XTEC – Servei Comunitari

Impuls del Servei Comunitari per a l’alumnat de Secundària Obligatòria

Notícia a l’Espai Entitats: El Servei Comunitari de Quilòmetre Zero: enfortint l’escola i els projectes de les entitats

 

 

 

 

 

Hola!

Vols rebre l'actualitat del món associatiu al teu email?
Subscriu-te al nostre butlletí!

* Camps obligatoris


Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.
Consulta la nostra política de protecció de dades.